Kiertopalkinto ja mitaleja Lauttasaaren ala-asteelle

Helsingin kaupungin koulujen kuudesluokkalaisten tyttöjen koristurnaus: 

Aamulla lähdimme koululta klo. 8.00 junalla Malmille. Junassa saimme tietää, että siellä oli tapahtunut sairastapaus, eikä juna pysähtyisi siellä. Ajoimme siis Tikkurilaan asti, josta palasimme takseilla Malmiin. Voitimme ylivoimaisesti jokaisen ns. alkuerien pelin, paitsi viimeisen pelin voitimme vain muutamalla korilla.

Puolentoista tunnin tauolla söimme lounasta, ja menimme ulos leikkimään loikkaa ja kuumaasuklaata. Yhdessä vaiheessa yksi mummo käveli ohi. Me luulimme, että se alkaisi valittamaan, sillä olimme vallanneet koko kävelytien, mutta se sanoikin vain: ”Kyllähän nämä nuoret osaavat leikkiä! Minä luulin että ne istuvat vain kännykkä kourassa.”. Tauon jälkeen palasimme Malmin palloiluhallille, jossa pelasimme ns. semifinaalissa. Se oli aika tiukka, voitimme kuitenkin.

Finaalissa oli kova kamppailu. Vastustajat johtivat ensin tosi suurella piste-erolla, mutta loppupuolella aloimme kiriä. Voitimme kultaa ja kiertopalkinnon, joka oli viimeksi ollut Lauttasaaressa v. 2005.

Keväällä sama joukkue lähtee pääkaupunkiseudun koulujenväliseen turnaukseen.

Teksti: Unna
IMG_3086 IMG_3079

Helsingin kaupungin koulujen kuudesluokkalaisten poikien jalkapalloturnaus:

Koulumme poikien jalkapallojoukkue, joka koostui sekä kuudes- että viidesluokkalaisista oppilaista, pelasi myös hienosti Helsingin koulujenvälisessä jalkapalloturnauksessa. Joukkue eteni loistavilla peleillä aina finaaliin saakka ja voitti hopeaa. Finaalimatsi oli tiukka, voittajat tekivät vain yhden maalin enemmän.

Mainokset