Koulun päivä 8.2.

Lauantaina 8.2.2014 koulussamme vietettiin Koulun päivää. Tänä vuonna teemaksi oli valikoitunut elokuvan katsominen ja sen ympärille rakennettu toiminta omissa luokissa. Elokuvaksi oli valittu Rosalé.       Elokuvan teemoja olivat kiusaaminen ja kaveruus ja siinä oli mukana myös hieman sadun elementtejä. Vanhempainyhdistys oli järjestänyt myös buffetin ala-aulaan, joka oli todella kivaa! Kaiken huipensi vielä popcornkone!  Myös vanhemmat pääsivät katsomaan elokuvaa vaikkakin pienen maksun edestä. Meille oppilaille elokuvan tarjosi vanhempainyhdistys!Elokuvanäytöksiä oli kaksi. Me reportterit kävimme haastattelemassa koulumme oppilaita ja henkilökuntaa näytösten jälkeen. Tässä tunnelmia heiltä:

-Mitä mieltä olitte leffasta?

’’Leffa oli ihan hyvä.’’ Sonja ja Mirella 2A

’’Se oli vähän jännä.’’ Julianna ja Eeva 4B

– Mikä mielestäsi oli paras kohta leffassa?

’’Se oli hyvä ku ne oli siellä ikilumenlaaksossa.’’ Joel ja Aapo 2A

’’No mun mielest ku se Rosale muisteli sen vanhaa elämää.’’ Julianna ja Eeva 4B

’’Ehkä ku se Rosale tuli sinne ihmisten maailmaan.’’ Milla 5C

Haluaisitko tälläisiä päiviä uudestaan?

’’Joo!’’ Emilia ja Juulia 2A

’’Joo vois olla vaik jotai muutaki ku leffa, mut tääki oli kiva! Me ei tykätä tulla lauantaina kouluun.’’ Julianna ja Eeva 4B

’’Nooh, haluisin viikon syysloman joten olen valmis olemaan lauantaina töissä.’’ Marjaana; Englannin opettaja

Toiset keskittyivät elokuvan teemaan ja purkamiseen ennen elokuvaa ja toiset luokat elokuvan jälkeen, riippuen siitä, kummassa näytöksessä oli. Luokissa esimerkiksi näyteltiin leffan eri kohtauksia, tehtiin still-patsaita ja muuta sellaista. Myös muuta elokuva-aiheista toimintaa nähtiin luokissa tämän lisäksi.

Koulumme reportterit ottivat kuvia päivän ajalta. Alla muutamia niistä:

DSCF4327 DSCF4325 DSCF4315

Mainokset