2E:n taidetta

Valittiin langat. Nyöritettiin langat. Laitettiin nyöreihin helmet. Nyörit laitettiin jaloiksi ja käsiksi. Napit laitettiin päiksi. Sitten leikattiin asut. Ommeltiin asut. Koristeltiin. Ommeltiin nimet. Tehtiin hiukset ja vielä päivämäärät.  (Venla 2 E)
Nyöritimme narua. Valitsin sinisen ja pinkin. Valitsimme helmet. Helmistä tuli jalat ja kädet. Sen jälkeen leikkasimme kaavat, että saimme vaatteet. Leikkasin kuvioita vaatteeseen. Sitten nyöritimme hiukset. Valitsimme kartongin ja liimasimme työt siihen.  (Nea 2 E)
Nyörin pyöritys oli kivaa. Me laitettiin helmetkin. Piti valita kankaan värikin. Se oli kivaa. Oma nimikin piti kirjoittaa. Sai tehdä laukun, jos halusi. Koristeitakin sai tehdä. Pojat ja tytöt sai tehdä vyötärön. Paperin värin sai valita. Napit olivat päät. Tukka oli lankaa. Sai kirjoittaa. ( Madde 2 E)
DSCN0132 DSCN0133 DSCN0134 DSCN0135 DSCN0136 DSCN0137
Syksyinen puu ja Auringonkukka
DSCN0125
Teimme puun rungot. Revimme paperista paloja lehdiksi. Rypistimme silkkipaperista hedelmiä. Teimme syksyisen maiseman. Töpsöttelimme sormilla lisää lehtiä. Leikkasimme ympyrän. Teimme terälehdet kreppipaperista. Rypistimme silkkipaperista keskustan. (Pilvi 2 E)
Teimme ensin puun. Sitten revimme paperista lehtiä. Sitten tehtiin omenat. Sitten alettiin tehdä maisemaa ja sitten laitoimme maaliin sormet ja töpöttelimme sormilla maalia ja sitten se oli valmis. ( Anni 2 E)
Piirsin puun. Liimasin lehdet puuhun. Piirsin maiseman paperille. Töpsötin maalia. Auringonkukkaan taittelin paperia. Liimasin lehdet. Ruttasin paperia (Ere 2 E)DSCN0128 DSCN0130
Mainokset