Yhteistoiminta harjoitukset.

Ihmissolmun ratkaisu:

Harjotuksessa kaksi ihmistä ratkaista ihmissolmua. Ensinki muut menevät rinkiin pitäen toisiaan käsistä kiinni. Sitten he yrittävät mennä mahdollisimman pahaan solmuun. Ne kaksi muuta ihmistä yrittävät ratkaista solmua anoastaan puhumalla ja antamalla neuvoja.

Kesämuistorinki:

Ensiksi kaikki istuutuvat maahan rinkiin. Sitten opettaja heittää pehmolelun jollekin. Jos saat pehmolelun sinun tulee kertoa nimesi ja joku muisto kesältä joka liittyy luontoon.

Ihmispatsaiden teko:

Ensinki meidät jaettiin 5-6 eri ryhmään. Sitten opettaja sanoi: 7 jalkaa, 6 kättä ja 2 polvea. Se tarkoittaa sitä että patsaassa saisi olla vain 7 jalkaa, 6 kattä ja 2 polvea polvea maassa.

Jokamiehenoikeushippa

Ensiksi meidät jaettiin kahteen eri ryhmään, tytöt ja pojat eripuolille. Sitten kun sanottiin jokamiehenoikeus, jos se oli totta niin tytöt lähitvät jahtaamaan poikia ja jos se ei ollut totta niiin pojat lähtivät jahtaamaan tyttöjä.

Lepakkohippa

Oli rinki jonka keskellä oli kolme ihmistä joittenka silmät oli sidottu. Kaksi niistä oli koita ja yksi lepakko ja se lepakko yritti jahdata koita. Kun lepakko sanoi ” lepakko ” koit sanoivat ”koi”. Sen avulla lepakko yritti ottaa koita kiinni.

Hulavanteen kuljetus

Olimme kaikki ringissä ja rinkiin laitettiin yksi hula vanne käsien ympärille, kun olimme tehneet sitä jonkin aikaa niin vaihdoimme sen toiseen, pienempään hulavanteeseen. Se oli jo vähän vaikeaa. Sen jälkeen otimme molemmat hulavanteen kiertämään eri puoleta.

Kesämuistorinki

Kesämuistorinki

Lepakkohippa

Lepakkohippa

Jokamiehenoikeushippa

Jokamiehenoikeushippa

Mainokset